dimecres, 28 de maig del 2014

Reflexió i aclariments per a tots i totes vosaltres!


Què més us volem explicar del bloc de "Infants"...

IPAACC respon a Institució Psicopedagògica per a les Altes Capacitats: Som un grup de persones amb altes capacitats que ajudem , orientem i treballem per aquest col·lectiu de nens - nenes, joves i adults amb unes característiques particulars.

Proporcionem tallers per a nens, nenes i joves: els tècnic-científics, els creatius i els motrius, per tal d’estimular les intel·ligències múltiples i permetre que les neurones d’aquests infants i joves  flueixin al ritme que necessiten.

També aportem Formació a aquells docents que vulguin saber amb quines estratègies i mecanismes poden captar l’interès i la motivació d’aquests nois i noies tan especials i divertits alhora; Actualment, aquest és el punt que més preocupa dins del món educatiu.

Aquest món que es mou al voltant dels quatre SABERS:

  • SABER,
  • SABER SER,
  • SABER ESTAR i 
  • SABER FER.

Què puc ensenyar-li més? Què és això d’ampliar?

Com són aquestes nens i nenes? Quines característiques tenen?

Què podem fer per a què estigui bé a l’aula? ...

Com ho fem? Com l’ajudem?

I un munt de preguntes que ens passem pel cap quan tenim a un infant o jove davant nostre i més si té aquestes característiques particulars.

Per tant, estem parlant d’una Institució que vetlla per a les Altes Capacitats, des de que es detecten fins que es transformen amb unes ments que maduren i embelleixen.

Maria Sánchez  i Sònia Vidal